Nieuwsbrief maart 2023

Overstap naar ander Managementsysteem:

 

Het managementprogramma van de praktijk voor visiteverslagen, voorraadbeheer en facturatie, wordt 28 maart vervangen door een programma van een andere fabrikant. We doen ons best om u als klant hier zo min mogelijk van te laten merken, maar doordat het om ons volledige managementsysteem gaat, zijn er rond de overgang enkele zaken die we willen melden:

  • 28 maart wordt de maand maart gefactureerd.
  • 28 en 29 maart is bestellen van medicijnen niet mogelijk
  • 28, 29 en 30 maart draaien we met mindere bezetting en kunnen er periodes zijn dat we tijdelijk enkel de spoedlijn ingeschakeld hebben.

Vanaf maandag 27 maart is het de komende maanden, i.v.m. overstappen naar een ander software programma, niet mogelijk om online afspraken te maken.

Alvast bedankt voor uw begrip.

 

Update IBR uitbraak:

 

In januari is er een uitbraak geweest van IBR in noord Nederland. 8 IBR Vrije bedrijven zijn in korte tijd besmet geraakt en het virus wat daar is aangetoond lijkt wat besmettelijker dan normaal. In Februari zijn er geen nieuwe besmettingen bijgekomen die rechtstreeks aan deze uitbraak te koppelen zijn. Het is aannemelijk dat het virus zich via erfbetreders heeft kunnen verspreiden. Gebruik van bedrijfskleding blijft dus voor alle erfbetreders belangrijk.

Belangrijkste verschijnselen van IBR zijn neus en/of ooguitvloeiing, snurken, koorts, verminderde eetlust, daling van melkproductie, verwerpen en soms sterfte. Niet-vaccinerende bedrijven met een IBR-vrij status hebben het grootste risico op een klinische uitbraak. Op vaccinerende bedrijven is de kans op een tankmelkomslag het kleinst. Neem bij twijfel of vragen over vaccinatie contact op met de praktijk.

Meer nieuwsberichten

Nieuwsbrief februari 2024

Nieuwe collega: Een nieuw gezicht bij de praktijk. In deze nieuwsbrief wil ik mezelf even voorstellen zodat jullie een idee hebben wie er het erf op komt rijden. Ik ben Albert Visser en dit jaar ben ik bij Dierenartsenpraktijk Vaassen begonnen als dierenarts. Ik ben getrouwd met Janneke,  we hebben 2 dochters en in maart […]

Informatieavond voor paardenhouders

Een gezellige maar vooral leerzame avond over Rhinopneumonie en maagzweren bij paarden. Deze avond wordt gehouden bij Brasserie Kriebelz, Dorpsstraat 59 Terwolde.   Aanmelden is gewenst voor 18 januari bij DAP Vaassen Dit kan telefonisch 0578-574427 of per mail info@dapvaassen.nl  

Mededeling medicijnen bestellen donderdag 14-12-2023

Donderdag 14-12-2023 kunnen medicijnen, i.v.m. het tellen van onze voorraad, pas na 15.00 uur afgehaald worden en start de bezorger zijn route in de middag. De medicijnen die woensdag 13-12-2023 zijn besteld kunnen wel in de ochtend afgehaald worden. Onze excuses voor het ongemak.      
Alle nieuwsberichten

Stel direct uw vraag

Maandag: 08.00 – 18.30 uur
Dinsdag: 08.00 – 18.30 uur
Woensdag: 08.00 – 18.30 uur
Donderdag: 08.00 – 18.30 uur
Vrijdag: 08.00 – 18.30 uur
Zaterdag: 09.00 – 12.00 uur
Wij werken op afspraak

Dierenartsenpraktijk Vaassen

Apeldoorn, Epe, Heerde, Wapenveld, Terwolde, Nijbroek, Voorst, Klarenbeek, Loenen en Lieren