Dierenartspraktijk Vaasen

Dierenartsenpraktijk Vaassen is een groepspraktijk met 14 dierenartsen en 18 paraveterinairen. Kwaliteit en persoonlijke zorg zijn voor ons erg belangrijk. Al onze dierenartsen werken diersoortspecifiek. Hierdoor hebben we ruime kennis en ervaring met varkens, melk- en vleesvee, vleeskalveren, paarden en gezelschapsdieren.

Op de praktijk zijn alle faciliteiten voor de zorg voor honden en katten aanwezig, een goed uitgeruste operatiekamer, laboratorium en diverse behandelkamers. We bieden u op deze manier kwalitatief goede zorg voor al uw dieren. Ook buiten kantoortijden. Wij hebben een uitgebreide spoeddienstregeling, waardoor er dag en nacht een kundige dierenarts beschikbaar is.

Onze praktijk

Onze praktijk aan de Laan van Fasna is vanwege de ligging erg gemakkelijk te bereiken vanuit Apeldoorn. Via de Zwolseweg bent u zelfs vanuit het Centrum van Apeldoorn in een kwartier op de praktijk.
Achter de praktijk is een ruime parkeerplaats waardoor u altijd gemakkelijk met de auto bij ons terecht kunt.

In 2016 is de praktijk grondig verbouwd en 2 keer zo groot geworden. Nu hebben we een ruime dubbele wachtruimte. Zodat honden en katten, gescheiden, in rust een bezoek aan de dierenarts kunnen brengen. Bovendien hebben we meerdere spreekkamers, waardoor u bij ons nooit lang hoeft te wachten.

Wij hebben de beschikking over een volledig uitgeruste operatiekamer, laboratorium, röntgen- en echografie. Wij bieden u alle gespecialiseerde zorg die u van een moderne praktijk kunt verwachten. Wij werken voor de gezelschapshuisdieren uitsluitend op afspraak.

Sfeerimpressie

Stel direct uw vraag

Maandag: 08.00 – 18.30 uur
Dinsdag: 08.00 – 18.30 uur
Woensdag: 08.00 – 18.30 uur
Donderdag: 08.00 – 18.30 uur
Vrijdag: 08.00 – 18.30 uur
Zaterdag: 09.00 – 12.00 uur
Wij werken op afspraak

Dierenartsenpraktijk Vaassen

Apeldoorn, Epe, Heerde, Wapenveld, Terwolde, Nijbroek, Voorst, Klarenbeek, Loenen en Lieren