Februari maand van het gebit!

De gehele maand februari wordt er landelijk door dierenartsenpraktijken extra aandacht besteed aan gebitsproblemen bij honden en katten.

Bekende gebitsproblemen zijn o.a. tandvleesontsteking, tandplak, losse en/of ontstoken tanden of kiezen.

Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van de honden en katten gebitsproblemen hebben die niet altijd opvallen. Symptomen die vaak gepaard gaan met deze problemen zijn: een slechte adem, minder goed eten en vermageren. Gebitsproblemen die niet behandeld worden kunnen leiden tot ernstige bloedingen, het uitvallen van tanden en zijn vaak erg pijnlijk.

Heeft u twijfels over het gebit van uw hond of kat? Dan kunt u de gehele maand februari een gratis gebitscontrole inplannen bij één van onze paraveterinairen en profiteert u van mooie acties op gebitsproducten.

 

Meer nieuwsberichten

Mededeling medicijnen bestellen donderdag 14-12-2023

Donderdag 14-12-2023 kunnen medicijnen, i.v.m. het tellen van onze voorraad, pas na 15.00 uur afgehaald worden en start de bezorger zijn route in de middag. De medicijnen die woensdag 13-12-2023 zijn besteld kunnen wel in de ochtend afgehaald worden. Onze excuses voor het ongemak.      

Nieuwsbrief maart 2023

Overstap naar ander Managementsysteem:   Het managementprogramma van de praktijk voor visiteverslagen, voorraadbeheer en facturatie, wordt 28 maart vervangen door een programma van een andere fabrikant. We doen ons best om u als klant hier zo min mogelijk van te laten merken, maar doordat het om ons volledige managementsysteem gaat, zijn er rond de overgang […]

Februari maand van het gebit!

De gehele maand februari wordt er landelijk door dierenartsenpraktijken extra aandacht besteed aan gebitsproblemen bij honden en katten. Bekende gebitsproblemen zijn o.a. tandvleesontsteking, tandplak, losse en/of ontstoken tanden of kiezen. Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van de honden en katten gebitsproblemen hebben die niet altijd opvallen. Symptomen die vaak gepaard gaan met deze […]
Alle nieuwsberichten

Stel direct uw vraag

Maandag: 08.00 – 18.30 uur
Dinsdag: 08.00 – 18.30 uur
Woensdag: 08.00 – 18.30 uur
Donderdag: 08.00 – 18.30 uur
Vrijdag: 08.00 – 18.30 uur
Zaterdag: 09.00 – 12.00 uur
Wij werken op afspraak

Dierenartsenpraktijk Vaassen

Apeldoorn, Epe, Heerde, Wapenveld, Terwolde, Nijbroek, Voorst, Klarenbeek, Loenen en Lieren