Gezelschapsdieren

Dierenartsenpraktijk Vaassen heeft alle voorzieningen voor uw huisdier. Naast bekwame dierenartsen en assistentes, hebben wij röntgengrafie, echografie, een operatiekamer met gasanaestasie en dagopvang. U kunt bij ons dan ook zorg verwachten van de hoogste kwaliteit.

Spreekuur

Sinds juli 2018 werken wij enkel op afspraak. Door deze verandering kunnen wij u en uw huisdier meer tijd en aandacht geven. Bovendien hoeft u dan nooit lang te wachten in de wachtkamer.

Overdag worden de afspraken door Ties Grasdijk gedaan. Naast een goede diagnose en behandeling vindt hij het erg belangrijk dat de eigenaar een duidelijk en goede toelichting krijgt. Hij neemt dan ook altijd voldoende tijd voor zijn patiënten.
Bij Yolentha Roetert kunt u op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag een afspraak maken en bij Kimberly Jonkers op maandag en dinsdag ochtend. Het avondspreekuur wordt afgewisseld door Ties Grasdijk, Maurits Bosgoed, Yolentha Roetert en Kimberly Jonkers. Zo is het ook mogelijk om ook na werktijd toch nog met uw huisdier bij ons langs te komen.

Mocht uw huisdier ’s avonds of ’s nachts toch ziek worden, dan is er altijd een dierenarts bereikbaar.

Operaties

Operaties worden bij ons volgens de beste technieken uitgevoerd. In de afgesloten operatiekamer wordt er gebruik gemaakt van gasanaesthesie en bewakingsapparatuur. Naast de opererend dierenarts is er ook altijd een assistente in de buurt om uw huisdier te monitoren, zodat de risico’s tot een minimum beperkt worden.

Wij hebben twee uitslaapkamers, zodat honden en katten, gescheiden van elkaar, in alle rust wakker kunnen worden na de operatie. Wanneer uw huisdier goed wakker is, wordt u door de assistente gebeld.  Omdat de assistente ook bij de operatie aanwezig was, kan ze u precies vertellen hoe de operatie is verlopen en kunt u uw huisdier weer ophalen.

U kunt bij ons terecht voor routine operaties, maar ook voor meer gespecialiseerde ingrepen zoals orthopedische chirugie. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen.

Stel direct uw vraag

Maandag: 08.00 – 18.30 uur
Dinsdag: 08.00 – 18.30 uur
Woensdag: 08.00 – 18.30 uur
Donderdag: 08.00 – 18.30 uur
Vrijdag: 08.00 – 18.30 uur
Zaterdag: 09.00 – 12.00 uur
Wij werken op afspraak

Dierenartsenpraktijk Vaassen

Apeldoorn, Epe, Heerde, Wapenveld, Terwolde, Nijbroek, Voorst, Klarenbeek, Loenen en Lieren