Dierenarts Apeldoorn

Bent u op zoek naar een ervaren dierenarts in Apeldoorn voor uw hond, kat of konijn? Dan bent u aan het juiste adres! Met veertien dierenartsen hebben wij de kennis en ervaring in huis om u snel en goed te helpen en bieden wij de geschikte zorg voor ieder dier. Ondanks dat onze praktijk in Vaassen is gevestigd, zijn wij goed bereikbaar vanuit Apeldoorn. Bovendien bieden we een ruime parkeergelegenheid. U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten. Graag vertellen we u hier meer over!

Verschillende diensten dierenarts Apeldoorn

Om u snel en goed te helpen, bieden wij een breed scala aan diensten aan voor de zorg van uw dier! Het fijnst is dat we dit allemaal in huis kunnen uitvoeren. Onze praktijk beschikt namelijk over alle faciliteiten voor de zorg van honden, katten en konijnen, waaronder een goed uitgeruste operatiekamer, laboratorium en behandelkamer. Hierdoor kunnen vrijwel alle onderzoeken, behandelingen en operaties door onze eigen dierenartsen in onze praktijk uitgevoerd worden. Wilt u weten welke diensten wij onder andere aanbieden? Navigeer naar onze dienstenpagina!

Waarom Dap Vaassen?

Zoals eerder gezegd heeft Dap Vaassen met veertien dierenartsen voor al uw dieren de kennis in huis om u snel en goed te helpen. Klik hier om kennis te maken met onze dierenartsen! Daarnaast staan kwaliteit en persoonlijke zorg bij ons centraal. We bekijken de situatie van uw dier grondig, zodat we de best passende zorg kunnen verlenen. Bovendien zijn we goed bereikbaar vanuit Apeldoorn en beschikken we over een ruime parkeerplaats. U kunt ons dan ook gemakkelijk met de auto bezoeken! Tot slot hebben we onze eigen spoeddienst. Via deze spoeddienst regeling is er dag en nacht een kundige dierenarts beschikbaar.

Een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over onze verschillende diensten? Of wilt u direct een afspraak maken met een dierenarts in Apeldoorn?  Neem dan contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar.

Stel direct uw vraag

Maandag: 08.00 – 18.30 uur
Dinsdag: 08.00 – 18.30 uur
Woensdag: 08.00 – 18.30 uur
Donderdag: 08.00 – 18.30 uur
Vrijdag: 08.00 – 18.30 uur
Zaterdag: 09.00 – 12.00 uur
Wij werken op afspraak

Dierenartsenpraktijk Vaassen

Apeldoorn, Epe, Heerde, Wapenveld, Terwolde, Nijbroek, Voorst, Klarenbeek, Loenen en Lieren